| witchorexia nervosa demiş ki: |
| ben |
| ajan simit demiş ki: |
| ajan simit |
| ev yapimi demiş ki: |
| site açıldığından beri yetki erkeklerde
yönetim bayanlarda |
| silencer demiş ki: |
| hep aynısın cnm ya dogru |
| oymak beyi demiş ki: |
| herkes mi kahve içelim die yeni bişiy bulmam lazım o zmn banel kalmışım |
| silencer demiş ki: |
| 1- kendini silip sonra 2 gun sonra farklı nickle gelip bu boylede olmadı aman ya diyip eski nickine donen userlar
2- kendini cok guzel sanıp otobuste bu cocuk bana neden bakmıyo diye cocuga sucu yokken kufur eden ablalar 3- illaki laf sokmam gereken diyen abiler ablalar 4- mı soru eki ayrı yazılır diyen arkadaslar 5- kendini playboy sanan abiler 6- yasadıklarını baskalarına anlatan ablalar abiler 7- aktivitelere artık gelmiyorum diyip ilk oraya giden olanlar 8- canım sevgilim bir tanem diyip 2 gun sonra ortadan kaybolan çiftler 9- prenses dedigin pamuktan olmaz tas gibi olur diyen ablalar 10- her ablaya asılan abiler 11- her abiye bakıp da ben sadece topiclere yazıp cıkıyorum diyen ablalar 12- eski sevgililerini takip eden ablalar abiler 13- topicde tartısıp pmle kufurlesip sonra bir yerde karsılasınca sarılan abiler ablalar 14- dedikodudan nefret ediyorum derken bile dedikodu yapan arkadaslar 15- msnim bozuk diyen ablalar 16- kahce icelim mi diyen abiler 17- daha ablaya ilk yapılan alıntıda aman bu userdan uzak dur cok tehlikeli diyen tehlikeli userlar 18- bacaklarını acıp sonra aaa bana ne kadar da cok bakıyolar diyen ablalar varmı aklınıza baska gelenler abilerim ablalarım |