partiurunleri com diyebir site var bak istersen orayada
ney ney kalabami demiş ki: |
dikkat! fantazi yapılıyor! |
ahahah aynen anıl bekarlığa veda partisi var arkadaşımın

kargolu deil de git al olması gerekiyo.
taksim meydanda, çiçekçilerin olduğu tarafta aşağı inen cadde tarlabaşı caddesidir
biraz aşağı git, sol tarafta sarı dolmuşları bitir, az sonra karşı taraftaki binalara bak
hedefinize vardınız
teşekkürler
biraz aşağı git, sol tarafta sarı dolmuşları bitir, az sonra karşı taraftaki binalara bak
hedefinize vardınız
teşekkürler
alice cooper demiş ki: |
ahahhahha cok fena orası yaa. korkuyorum ben oraya girmeye. ![]() her taraf peruk ve cansız manken : )) |
sen gitme evet
fringe insan seni

corisjulis demiş ki: |
cengiz karakuş rumeli cad. yüksel apt. no:57/3 nişantaşı-ist tel: 2122410447 / 5384212222 nişantaşında ama fiyatları iyidir. üstelik kaliteli. pazarlık yaparsan daha da uygun fiyata alabilirsin.. nişantaşında metro inişinin orda ykb nin sokağında garantinin üst katı |
şahane, ariim de gitmeden önce
saol
bekarlıga veda ve renklı peruklar harıka ya

furai demiş ki: |
taksim meydanda, çiçekçilerin olduğu tarafta aşağı inen cadde tarlabaşı caddesidir
biraz aşağı git, sol tarafta sarı dolmuşları bitir, az sonra karşı taraftaki binalara bak hedefinize vardınız teşekkürler |
çok saolun efenim

novi* demiş ki: |
ahahah aynen anıl bekarlığa veda partisi var arkadaşımın ![]() |

tarlabaşı

ne güzel filmdi yaa
psychedelicious demiş ki: |
bende kırmızı bir peruk var.. işine yarayacaksa verebilirim.. kadıköy den almıştım.. boğadan stada inen yol üstünde otobüs durağının karşısında bi yerden.. o yol üstünde birkaç tane perukçu var zaten.. |

kenan imirzalıoğlunu seviyorum
plastik ultra dandik olması tercih sebebi zaten bi iki foto çekilir afakanlar basar sonra tüm akşam bile takılmaz yani